Reparatii cardane

in Atelierul de Cardane - CardanExpert

Reparatii cardane

Reparatii cardane
Reparatii cardane
Reparatii cardane
Reparatii cardane
Echilibrari cardane
Echilibrari cardane

Operatiunea de reparatii cardane se face prin inlocuirea totala a elementelor defecte cu piese originale.

Cand operatiunea de reparatii cardane necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza. Cardanele reparate beneficiaza de garantie fara limita de kilometri.

Termenul de executie este de maxim 48 de ore. Toate piesele au calitate OE avand siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi.

Aparatura folosita este de ultima generatie si in cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta. Asiguram echilibrare dinamica dupa reparatie pentru o perfecta functionare in conditii de rulaj.

In atelierele noastre se pot efectua reparatii caradane pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road , masini agricole, aplicatii industriale.

Prima operatiune care se efectueaza este identificarea dimensional si intocmirea fisei fiecarui cardan care urmeaza a fi reparat, care este urmata de identificarea componentelor defecte.

Urmeaza calculul devizului, comunicarea pretului clientului, precum si a termenului de executie.

In urma acceptului clientului urmeaza pregatirea pieselor.

Incepe demontarea pieselor identificate ca fiind defecte (cruci cardanice, culisante, rulmenti intermediari etc)

Urmeaza montajul pieselor noi care implica suduri. Sudura noilor repere se face automatizat. Pentru prevenirea posibilelor deformari, operatiunea de sudura este precedata de o operatiune de centrare a componentelor.

Urmeaza montajul crucilor cardanice, faza finala de asamblare a cardanului. Practic in acest moment suntem in faza in care avem un cardan complet refacut, dar operatiunea cea mai importanta abia acum urmeaza, mai exact echilibrarea dinamica.

Se introduc datele dimensionale si se masoara dezechilibrele. Ne sunt indicate masele care trebuie adaugate precum si unghiul de montaj al acestora. Prinderea greutatilor de echilibrare se face cu ajutorul sudurii in puncte. Dupa aplicarea greutatilor se face verificarea finala, cand ni se indica de catre masina de echilibrat ca acest cardan este perfect echilibrat.


Reparatii cardane
Reparatii cardane